BG|EN
 
Всички клубове / Клубове в София / "MIXTAPE 5" / Партита в "MIXTAPE 5" / Партито на 29 Април 2011
7 Years ZIONLIONZ SOUNDSYSTEM
Дата/час: 29 Април 2011 в 21:00 часа


Събитието беше видяно 932 пъти | Изпрати на приятел »
добави коментар »

Сподели с приятели »

BLACK & WHITE UNITE!

Реге артисти с различен цвят на кожата, обединени от позитивни раста послания и танцувално реге за Седмия Рожден Ден на ZIONLIONZ SOUNDSYSTEM!

                                           

Пионерите на РЕГЕ сцената в България ZIONLIONZ SOUNDSYSTEM се приготвят бурно да отпразнуват СЕДМИЯ си РОЖДЕН ДЕН с подобаващо за стила им «positive & conscious раста събитие. Родните реге лъвове, които създадоха и развиха реге културата у нас, вече имат зад гърба си над 200 партита в София и страната. С гордост могат да се похвалят и с най-значителното реге събитие в годината – традиционното BIG BIG SUMMER REGGAE, на което може да вкусите аромата и енергията на реге артисти от международната сцена! Такова усещане ще има и на 29 Април в клуб MIXTAPE 5, където гостите на вечерта - SOLO BANTON & YT (UK) , ще предизвикат истинска лавина от еуфория, танци и празнична вибрация!

 

SOLO BANTON (UK)

 

Продуцент, музикален инжинер и селктор в саундсистема – пътят на SOLO BANTON към микрофона е дълъг и последователен. Затова не е учудващо, че признанието идва при него още с първия му самостоятелен албум. Плътният глас, харизматичното му присъствие и интелигентни текстове, заредени с чувство за хумор, напомнят за руутс-рага учителя MACKA B, но само на пръв поглед. “Самотният разказвач” (Solo Banton в буквален превод) е истинско явление на UK реге сцената. Доказателство за това е бързината, с която намери своя път към студиата на MUNGOS HIFI, JAHTARI, MAFFIA&FLUXY, ZION GATE HIFI и много други международни продуценти. Блестящ с остроумно слово, житейска мъдрост и мощно раста послание, SOLO BANTON има много какво да сподели на 29 Април с българската публика.

http://www.youtube.com/watch?v=a4xGFF7WrqA

 

YT (UK)

 

 

Mark Hull, познат като YT (“Уай Ти”), е най-новата британска реге легенда. Бялото момче от Ипсуич, за което никой не може да каже от първо слушане, че е бяло, нашумя още с дебютния си албум Straight Outta Britain”. Изпълнени с остри, завладяващи рими и ритми, парчетата от албума са в състояние да увлекат всеки денсхол фен на дансинга. Вторият албум на YT- “Born inna Babylon”, бе последван от многобройни турнета и изяви на международната сцена, включително 2 пъти на най-големия реге фест в Ямайка – “STING”, където участва в клаш с артисти от ранга на BOUNTY KILLER, MACKA DIAMOND, SPRAGGA BENZ. YT е стар приятел на SOLO BANTON и идва в България по негово предложение. Очаквайте могъща експлозия от позитивна енергия!!!! JAAAH! RAASTAFARYYYY!

http://www.youtube.com/watch?v=C6eTO_1wm8I&feature=related

 

На музикалното пиршество по случай седмата годишнина на Zionlionz на сцената ще се качат и родните реге таланти от ROOTS ROCKET SOUNDSen I, Jahmmi Youth
Zafayah, Kin Dread, последвани от
NRG D & Upliftah.

 

Вратите на столичния клуб *MIXTAPE* 5 (в подлеза на «Моста на влюбените») на

29 Април (Петък) отварят точно в 21:00, билетът ще е 10 лв., а на вратата всеки гост ще получи и подарък! Няма как да се пропусне такова събитие! 

Нагоре
Анкета  
 
Запиши се за седмична парти програма
АЛБУМИ ТОП НОВИ потребители
© 2005-2024 PartyStars.bg всички права запазени!