BG|EN
 
Всички клубове / Клубове в София / Mascara / Партита в Mascara / Партито на 17 Септември 2010
‛Мистерията на българските гласове“
Дата/час: 17 Септември 2010 в 22:00 часа


Събитието беше видяно 341 пъти | Изпрати на приятел »
добави коментар »

Сподели с приятели »

На 17-ти септември в клуб Маскара, София ще се състоят ежегодните награди за музика SeeMe Awards. За тях специално ще се качат на сцената прочутите в цял свят български певици от вокален ансамбъл “Мистерията на българските гласове”. Уникален музикален проект, с техни бекграунд вокали са създали Dominic Plaza от Испания и DJ Parham от Швеция. Специалното парче, което ще бъде и изпълнено на живо се казва “I see you” от лейбъла “The quantum mechanics.”

 

Сред категориите, в които се състезават участниците са: най-добро събитие за Югоизточна Европа, най-добър клуб, DJ, промоутър, както и за най-добра елевизионна и радио медия, отразяващи музика, най-добър сайт и т.н. Тази година се връчва и специална еко награда GREEN STAR.

               

                Стартирали през 2007 г. SeeMe Awards са част от професионалната музикална конференция на Югоизточна Европа – SeeMe. Всяка година SeeMe отличава и награждава най-добрите от музикалния бизнес у нас и в региона. През годините български и чуждестранни изпълнители, DJ-и, медии, продуценти, промоутъри, лейбъли и клубове са били отличавани с учредената към конференцията SeeMe награда. Наградите, се превръщат в традиция, значимо събитие и отличие за участниците, които се конкурират за позиция и отбелязват наградата си като постижение.

 

                Тази година церемонията ще водят дуото Румънеца и Енчев, които ще забавляват в свой собствен стил.

 

                За повече информация относно събитието посетете: www.seeme-sofia.com

 

карта
Нагоре
Анкета  
 
Запиши се за седмична парти програма
АЛБУМИ ТОП НОВИ потребители
© 2005-2024 PartyStars.bg всички права запазени!