BG|EN
 
Всички клубове / Клубове в София / НДК / Партита в НДК / Партито на 3 Юни 2014
BALKAN ENTERTAINMENT COMPANY p. JOSE FELICIANO
Дата/час: 3 Юни 2014 в 19:00 часа


Събитието беше видяно 551 пъти | Изпрати на приятел »
добави коментар »

Сподели с приятели »

 

BALKAN ENTERTAINMENT COMPANY представя:

JOSE FELICIANO || 3 юни || Зала 1 НДК

FELICIANOимето синоним на думата МУЗИКА – на 3 юни в София

Билетите тръгват в продажба в мрежата на Eventim от 5 април /събота/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Легендарният пуерториканец JOSE FELICIANO, считан за един от най-добрите китаристи за всички времена, идва в България по покана на BALKAN ENTERTAINMENT COMPANY. Концертът ще се състои на 3 юни в зала 1 на НДК, а това ще е първото гостуване на виртуозния музикант, композитор и певец, създал култовите хитове Che sarà”, “Guantanamera” и най-популярната Коледна песен “Feliz Navidad”.

Вече над 50 години JOSE FELICIANO неуморно завладява световната сцена. Нестихващата енергия и заряд на незрящия творец пленява и вдъхновява милионите му фенове, които препълват концертните зали по цял свят. Музикалното майсторство на FELICIANO и уникалният му вокален почерк са спечелили любовта на поколения наред. И хич не е учудващо, че името му неусетно се е превърнало в синоним на думата „музика”, а творчеството му е оказало влияние в развитието на популярната музика върху повече от две поколения.

Музиката на JOSE изгражда мост между музикалните стилове по един изключително новаторски начин. JOSE FELICIANO е първият латино артист, който успява да се наложи на англо-говорящия пазар, като по този начин проправя път и за други артисти, които днес вече играят важна роля в американската музикална индустрия.

Музикантът може да се похвали с над четиридесет и пет златни и платинени записи, деветнадесет номинации за Грами, девет награди Грами, включително наградата LARAS за цялостно творчество. Освен с музикални отличия, FELICIANO получава почетни награди, сертификати и благодарности за благотворителната си дейност, която развива неуморно.

Не пропускайте концерта на 3 юни в зала 1 на НДК, когато FELICIANO ще изпълни вечните хитове LIGHT MY FIRE, MALAGUENA, CALIFORNIA DREAMIN’, LA BAMBA, GUANTANAMERA, QUE SERA, FELIZ NAVIDAD и мн. др

Билетите за събитието тръгват в продажба от събота (05.04.14) в мрежата на Eventim на цени от 35 до 90 лв.

Нагоре
Анкета  
 
Запиши се за седмична парти програма
АЛБУМИ ТОП НОВИ потребители
© 2005-2024 PartyStars.bg всички права запазени!