BG|EN
 
Всички клубове / Клубове в София / Yalta / Партита в Yalta / Партито на 1 Февруари 2014
BOY GEORGE (DJ SET) & MARC VEDO & MR. C @ YALTA CLUB, Sofia
Дата/час: 1 Февруари 2014 в 23:00 часа


Събитието беше видяно 568 пъти | Изпрати на приятел »
добави коментар »

Сподели с приятели »


 

ИКОНАТА BOY GEORGE СЕ ЗАВРЪЩА В YALTA CLUB НА 1 ФЕВРУАРИ

 

Гурото на тек хауса MR. C в ROOM 2

 

Повод за партито е честването на десетгодишнина от легендарния клуб SPARTACUS

 

 

Един от най-емблематичните артисти за всички времена – легендата BOY GEORGE, пристига в София заедно с диджея и продуцент Marc Vedo. Датата е 1 февруари, а мястото YALTA CLUB. Несъмнено това ще е едно от най-пъстрите, авангардни и атрактивни събития за сезона, на което YALTA ще отбележи точно 10 години от затварянето на едно от най-култови заведения в историята на клубния живот в страната – SPARTACUS. Подобен повод изисква и специална подготовка. Затова партито ще се случва и в двете зали на YALTA CLUB – ROOM 1 & ROOM 2, а в него ще се включат:

 


ROOM 1:

BOY GEORGE (DJ SET) & MARC VEDO (UK)

Juan Alvarez

 

ROOM 2:

MR. C (UK)

Liubo Ursiny


 

Певец, текстописец, диджей, колумнист, моден дизайнер, писател, фотограф – неоспоримо вече 30 години пролиферичната и многопластова персона на Boy George не излиза от светлините на прожекторите. Медиите не спират да го следят „изкъсо“, а присъствието му в глобален мащаб надхвърля възраст, раса, цвят на кожата, националност и дори религия.

 

Към днешна дата George може да се похвали с над 100 милиона продадени сингъла и над 50 милиона албума като соло артист и с групата Culture Club. В момента George е един от най-успешните и търсени диджеи. Освен с вълнуваща музикална кариера, George  се изявява и като писател – той е автор на два автобиографични бестселъра. Ангажиран е и с колонката си в националния Daily Express. А освен това е и ко-продуцент, текстописец и участник в носителя на безброй награди мюзикъл Taboo от репертоара на нюйоркския Бродуей и лондонския Уест Енд.

 

В момента DJ Boy George е под номер 90 в DJ Mag Top 100 и е сред любимците в Space (Ibiza), Ministry of Sound (Лондон), Zouk (Сингапур) и Guvernment (Торонто). Освен това името му редовно присъства в афишите на големи фестивали като Glastonbury, Homelands, Love Box, BigGayOut и V Festival.

 

В другата зала на YALTA CLUB успоредно с тандема Boy George-Marc Vedo ще се вихри MR. C а.к.а. Richard West – британски хаус DJ, музикант, актьор, рапър, фронтмен на психаделичната електронна банда Shamen и един от собствениците на прословутия лондонски клуб The End. MR. C е считан за един от основателите на фюжъна от хаус и техно, известен като тек хаус.

Отдадеността, с която не спира да експериментира и да задава нови стандарти във всички под-жанрове на денс музиката, му е спечелила световна слава и MR. C не спира да пътува и да взривява най-горещите клубни локации от цял свят.

 

Датата е 1 февруари, а мястото YALTA CLUB. В продажба са промо-билети за събитието на цена от 20 лв., които могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и в YALTA CLUB.


KEY Events & Communication

 


 

карта
Нагоре
Анкета  
 
Запиши се за седмична парти програма
АЛБУМИ ТОП НОВИ потребители
© 2005-2024 PartyStars.bg всички права запазени!