BG|EN
 
Всички клубове / Клубове в София / ‛Рейнбоу Плаза“ / Партита в ‛Рейнбоу Плаза“ / Партито на 2 Май 2011
C+C Music Factory feat. FREEDOM WILLIAMS
Дата/час: 2 Май 2011 в 23:00 часа


Събитието беше видяно 803 пъти | Изпрати на приятел »
добави коментар »

Сподели с приятели »
Посрещаме пролетта за трети път с Пролетен Disco Бал
 C+C Music Factory feat. FREEDOM WILLIAMS

За трети пореден път диско бар „Брилянтин“ ни дава възможност да просрещнем пролетта с Пролетен Disco Бал. Тази година голямата изненада е фронтменът на “C+C Music Factory” – Фрийдъм Уилиямс. Партито е насрочено за 2-ри април, събота, и ще се състои в “Рейнбоу Плаза” (до тенис-комплекс “Малееви” и болница “Токуда”).
Организаторите са се погрижили за доброто парти настроение с много изненади за всички присъстващи. Пролетните диско балове на популярната верига “Брилянтин” по традиция събират стотици хора. И този път обещанието е за неповторима атмосфера, ефектна украса и нон стоп танци с най-големите ретро и диско хитове, които са запазена марка на клуба. За настроението на парти маниаците освен звездата Фрийдъм Уилиямс ще се погрижат и диджеите от Old School Mafia – МС Камен, Васкез и Джорджо Би. Миналото лято въпросното трио разтресе морския “Брилянтин” в Слънчев бряг с поредица от незабравими купони.
Фрийдъм Уилиямс е изпълнител на хитове като Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now), Here We Go ( Let’s rock’n’Roll), Things That Make You Go Hmmmm... и др. Освен като част от “Си енд Си”, той има успехи и като самостоятелен артист.
Пролетният диско бал на 2-ри април започва в 22 часа и ще завърши чак сутринта. Everybody dance now! Събитието се реализира със съдействието на: J&B Start a party, Tuborg, CITY, Energy, Radio NOVA, Една седмица в София, Eventim.
Билети за събитието се продават на касите на www.eventim.bg, www.ticketstream.bg, както и в диско бар Брилянтин София и Пловдив. Цените са абсолютно достъпни и започват от 20 лв. за стандартен билет.
http://www.youtube.com/watch?v=xl_F74xBvkk
http://www.youtube.com/watch?v=JjVzKF54TZk&feature=related
http://www.videodetective.com/music-videos/voice-of-freedom-video/627555
http://www.youtube.com/watch?v=Mk9_DIab4qo

EVERYBODY DANCE NOW!!!

Нагоре
Анкета  
 
Запиши се за седмична парти програма
АЛБУМИ ТОП НОВИ потребители
© 2005-2024 PartyStars.bg всички права запазени!