BG|EN
 
Всички клубове / Клубове в София / "MIXTAPE 5" / Партита в "MIXTAPE 5" / Партито на 5 Май 2011
DJ BLAME
Дата/час: 5 Май 2011 в 23:00 часа


Събитието беше видяно 914 пъти | Изпрати на приятел »
добави коментар »

Сподели с приятели »

 "Не винете Нас! Винете Drum 'n Bass-а!"

 Английкият DJ- BLAME пристига в София!

 

Blame е един от най-креативните продуценти на дръм и бас сцената. Той отказва да признае всякакви музикални граници през годините, което му помага да достигне до мястото, на което се намира в момента - любимец на публиката, диджеите и класациите.

Blame започва кариерата си на продуцент през далечното време, когато дръм и бас музиката е била още в зародиша си, сътворявайки парчета в модерния за тогава хардкор денс стил. Music Takes You - негов проект за лейбъла Moving Shadow се счита за един от ключовите тракове в раждането на дръм и бас стила. Следват редица релийзи за Moving Shadow до момента, в който той се присъединява към LTJ Bukem и неговия Good Looking Records. Там Blame започва да експериментира в звученето и бързо става един от водещите артисти на лейбъла. Междувременно миксира второто издание от поредицата Logical Progression и се доказва като диджей из целия свят, обикаляйки с LTJ.

Следващата стъпка за Blame е създаването на собственият му лейбъл 720 Degrees, където започва да издава дръм и бас парчета ориентирани специално към дансинга на клубовете и радио класациите. Междувременно успява да издаде и няколко много успешни релийза за титаните Hospital Records, Metalheadz и Charge Recordings, а също така и да стартира свой страничен проект, наречен просто Blame Music, който се фокусира на по експерименталното звучене, приближаващо се много към кино саундтрак.

През 2008 излиза хита му Stay Forever, с вокала на Selah, който моментално попада в топ класациите на BBC Radio 1 и 1xtra и в селекцията на хора като Zane Lowe, Pete Tong, Trevor Nelson, Colin Murray, Fabio, Rob Da Bank, Ras Kwame, Annie Mac и Mistajam. Следва поредица от разбиващи класациите издания като Because Of You и ремиксите на Show Me Love-Steve Angello & Laidback Luke feat. Robin S, Example-Watch The Sun Come Up, Alesha Dixon-Let’s Get Excited, както и проекти с David Guetta, Chris Willis, Fergie и LMFAO.

Докато издава своите блестящи ремикси, представящи дръм и бас стила в нова, различна светлина, Blame работи и над собственият си албум - Blame The Music, който излезе през юли, включващ изпълнители като Tinchy Stryder, Dynamite MC, Fuda Guy, Jocelyn Brown, Alex Mills (Row Deep Crew), Rodney P, Tom Sears, DRS, Jenna G, Camilla и Jenny Fitz (ДЪЛЪГ СПИСЪК, А !? ;]).

Очаквайте на 5ти май, в столичния клуб Mixtape 5, едно незабравимо парти с много позитивна енергия, вокали, мелодии, дръм и бас !

DON'T BLAME US .... BLAME DRUM&BASS !!!

 

EPIC Drum&Bass BG Support!!! BRUHU & CRASH (Camp Sessions), KONSPIRATOR & ACIDTRIP (HMSU.org), SMARTECH (Drumrollerz)

Старт: 22.30ч. Вход: 15лв. до 1:00, 20 лв. след 1:00

Online Pre-Sale Tickets: 12 лв. Ticketstream & EVENTIM

Нагоре
Анкета  
 
Запиши се за седмична парти програма
АЛБУМИ ТОП НОВИ потребители
© 2005-2024 PartyStars.bg всички права запазени!