BG|EN
 
Всички клубове / Клубове в София / Escape / Партита в Escape / Партито на 21 Май 2010
DJ ROSARIO INTERNULLO
Дата/час: 21 Май 2010 в 23:30 часа


Събитието беше видяно 715 пъти | Изпрати на приятел »
добави коментар »

Сподели с приятели »
Запишете се и участвайте в томбола за безплатен билет за това парти. За целта напишете двете си имена, email и skype/icq или друг чат протокол. Победителите ще бъдат предупредени в деня преди събитието. Незабравяйте да си проверите пощата! Победителите ще бъдат добавени в гестлиста на заведението и трябва да се легитимират на входа. Успех!
Въведи своята информация за участие в промоцията:
E-mail
име
фамилия
Messenger:
Моля, влезте в системата на PartyStars.bg за да участвате в промоцията »

NO HEADS BOOKING ПРЕДСТАВЯ DJ ROSARIO INTERNULLO – 21 май клуб Escape

 

House организацията No heads booking има удоволствието да ви покани на 21 май в клуб Ескейп на четвъртото си и предпоследно парти за сезона с участието на DJ Rosario Internullo. Това е първият ивент на агенцията в престижния столичен клуб.  DJ Rosario Internullo, познат на българската парти публика от гиговете си в Синерс и Ескейп, се завръща в България за да взриви феновете с уникалния си саунд и стил и ще бъде подгряван от Lepton Soma orchestra-Sofia.

 

Небезизвестният Rosario е италианец, живеещ в Румъния. Свирил е рамо до рамо с имена като like David Morales, Frankie Knuckles, Francesco Farfa, Deep Dish и Lil Lewis. През 1998 година  Rosario става мениджър на румънския клуб Zerillos, и се налага като резидент на много известни клубове в Букурещ като Karma Club, Il Divino, MCM и Space. През 1999 и 2000 година  Rosario участва в Love Parade и набира все повече популярност в Румъния. През 2001 година той организира Indeep&Dance Day, първото парти с 48 часа нонстоп музика, и започва да си партнира с Kudos, където свири заедно с имена като Lee Burridge, Dave Seaman, Nick Warren, Medicine8, M.A.S Collective и Steve Lawler. Rosario е обявен за най-добър диджей в Румъния през 2004 година и печели второ място в престижната класация на Nights.ro през 2005 година, което е поредното доказателство за успеха и таланта му.    

Стилът му - dirty electro house- заслужено го прави един от най-търсените  и обичани диджеи в Румъния.  От 2007 година Rosario си партнира с One FM и така си извоюва още една номинация в Nights.ro Awards за най-добро радио шоу за предаването 2 Crazy Bastards @ One FM! Заедно с друг артист на STILL agency - DJ Adrian Eftimie, Rosario изнася предаването извън студиото с периодичните партита в чътвъртък в Nagual, One Night @ Nagual with 2 Crazy Bastards. Това парти носи още една номинация за най-добро регулярно парти през  2008.

През 2009 година Rosario получава една специална награда от Nights.ro за 10-годишно участие на румънската клубна сцена.

 

Георги Светославов, познат още като  Dj Little  George,  е на 34 години  и  се  занимава  професионално с електронна музика от 15  години.

Lepton  / Soma orchestra-Sofia  /  започва  своята  кариера като диджей в  клуб  „Червило”, където в продължение на  4 години е  резидент  warm-up dj.  След  това  продължава  да работи  в  агенция „ТОЧКА”, като  започва  да  създава  своя  собствена  продукция заедно с други български диджеи и продуценти .      

   Свирил е в редица популярни  клубове  в  България като club Червило,  Black box,  club Yalta, Escape, Culture  beat,  Comics club – Varna,  WEEKEND   и  на много  ъндърграунд събития. Имал е участия в Парижките клубове club LAfter и  Le costes, а също така и в Македония.

Зад  пулта  е  работил  с  имена като Steve Lawler, Audiofly, Timo Maas, Sandy Rivera,  Terry Francis, Nathan Coles, Mazi-audio soul project, Chris Udoh, Adultnapper, Tom Gillerion, Asad Rizvi, Eddie Richards, Corrie   и други  диджеи от  световната електронна сцена .      

Lepton  определя  стила си  като  минимал – хупнотизиращ звук, съставен от теми и композиции, които идват от паралелни светове, съществуващи на планетата Земя и във вселената.

В  момента е  резидент  дйджей  в  Club Black Label - Sofia .                    

 

Следващото парти на No heads booking е на 28 май в CLUB VIPER ROOMS с ADRIAN EFTIMIE with LAYLLA DANE

 

 

 

 

 

карта
Нагоре
Анкета  
 
Запиши се за седмична парти програма
АЛБУМИ ТОП НОВИ потребители
© 2005-2024 PartyStars.bg всички права запазени!