BG|EN
 
Всички клубове / Клубове в София / Yalta / Партита в Yalta / Партито на 26 Април 2013
Danny Avila
Дата/час: 26 Април 2013 в 23:00 часа


Събитието беше видяно 358 пъти | Изпрати на приятел »
добави коментар »

Сподели с приятели »

Испанският супер талант Danny Avila закрива сезона в Yalta Club

 

На 26 април Yalta Club ще закрие парти сезона с първата визита у нас на най-прогресивно развиващата се звезда от електронната сцена Danny Avila. Причината за това е предстоящият ремонт в клуба, който наесен ще отвори врати напълно променен. Съвсем скоро обаче ще бъдат обявени датите на Yalta Club Summer Tour, който ще се проведе през целия активен летен сезон на Cacao Beach в Слънчев бряг и на Solar Dance Arena в рамките на Spirit of Burgas.

Тази събота обаче Yalta Club ще срещне родните фенове с един млад артист, но с огромен талант. Само на 17 години Danny Avila има зад гърба си вече няколко турнета и участие на Ultra Music Festival 2013, както и потвърдени такива на Coachella 2013 и Creamfields 2013. Звучи впечатляващо, но и това не е всичко. Освен участията му в най-престижните фестивали, изгряващата супер звезда може да се похвали и с изяви в най-добрите клубове по света. Само през миналото лято той бе резидент в три клуба на емблематичния остров Ibiza - Pacha, Space и Blue Marlin. „Danny Avila е испанският супер талант” според Tiësto, затова и той го избира за свой подгряващ диджей на 15 свои изяви това лято в Pacha Ibiza.

Негов откривател обаче е българският любимец Fedde Le Grand. Danny Avila e 16-годишен, когато се среща зад пулта с Fedde като негов подгряващ диджей. „Невероятно е да може да видиш колко добър и талантлив е Danny”, не крие възторга си Fedde Le Grand. След това първо съвместно участие холандската звезда се превръща в негов ментор и последват още много съвместни изяви. Стремително развиващата се кариера на Danny Avila го изстрелва в компанията на най-добрите артисти, които доскоро са били негови идоли. Така той е поканен за съвместни изяви и с Martin Solveig, Afrojack, David Guetta и the Black Eyed Peas.

А на 26 април е ред и на българските фенове да усетят на живо безспорния талант на испанската сензация Danny Avila.

Билети за събитието са пуснати в продажба в мрежата на eventim.bg и Белия бар в Yalta Club. 

 

 

карта
Нагоре
Анкета  
 
Запиши се за седмична парти програма
АЛБУМИ ТОП НОВИ потребители
© 2005-2024 PartyStars.bg всички права запазени!