BG|EN
 
Всички клубове / Клубове в София / "MIXTAPE 5" / Партита в "MIXTAPE 5" / Партито на 16 Февруари 2012
Das EFX
Дата/час: 16 Февруари 2012 в 23:00 часа


Събитието беше видяно 873 пъти | Изпрати на приятел »
добави коментар »

Сподели с приятели »

Легендарните рапъри от Das EFX с концерт в София


Едни от легендите на хип-хопа от 90-те, американците Das EFX откриват сезона на големите рап концерти в България.

 

Промоутърите от Hip Hop Inside са поканили Krazy Drazyz и Skoob този месец за откриването на клубния хип хоп сезон. Концерта ще се състои на 16 февруари в столичния клуб Mixtape 5 и е част от европейското турне на Das EFX. Рапърите обещават уникално и запомнящо се шоу, с което ще докажат, че освен ветерани на сцената са и ветерани в правенето на едни от най-избухващите и енергични хип хоп концерти и до момента, шоу което никой фен не трябва да изпуска.

 Освен класическите хитове на Das EFX очаквайте и нова продукция от предстоящия солов албум на Dre (Krazy Drazyz).
 От българска страна, концерта ще подгряват Dj RAWLAND, CHEBOOK и SISTAH (Hill Homiez)

Билети може да намерите на цена от 20 лв., предварителна продажба и 25 лв., в деня на концерта, в мрежата на EVENTIM
.

Das EFX е американска рап група, чиито членове са рапърите Skoob (известен още като Books) и Dre (известен също като Krazy Draz
y). Родом и двамата са от Бруклин, но пътищата им се пресичат в университета във Вирджиния. Започват да творят заедно, наричайки се Das - от "Drayz and Skoob". Oнова, което демонстрират на сцената е достатъчно, за да получат предложение за договор. Голямото признание за дуото идва с издаването на дебютния им албум "Dead Serious", който разкрива уникалния им стил на рапиране, съчетан с интересно звучащи безсмислици (като например маниера да завършват думите с "iggity") и рага елементи. "Dead Serious" разбива класациите на Billboard и постига платинен статус. Като сингли от него излизат "They Want EFX", "Mic Checka" и "Straight Out the Sewer". 
Das EFX си остават едно от задължителните имена в съвременната хип-хоп култура. През 2006, Dre се впуска в соло кариера, като досега има два записани албума към Rockstar Records.

Нагоре
Анкета  
 
Запиши се за седмична парти програма
АЛБУМИ ТОП НОВИ потребители
© 2005-2024 PartyStars.bg всички права запазени!