BG|EN
 
Всички клубове / Клубове в Враца / Birhale / Партита в Birhale / Партито на 30 Ноември -0001
Flair FABRICA 126
Дата/час: 30 Ноември -0001 в 00:00 часа


Събитието беше видяно 116 пъти | Изпрати на приятел »
добави коментар »

Сподели с приятели »

Национално първенство за професионални бармани по Flair Tending 2013

 

На 24 януари 2013 г. от 20:00 ч. ще се проведе Национално първенство за професионални бармани по Flair tending -  "Flair FABRICA 126". Състезанието ще се проведе в два кръга - квалификация и финал и в него ще вземат участие професионални бармани от цялата страна. Като част от състезанието ще се проведе и "Best Мove" категория, в което финалистите ще имат възможността да покажат най-добрия си трик пред публика.

Състезанието ще се проведе в София, бул. Мария Луиза 126, във FABRICA 126, като форматът ще бъде квалификация и финал. Квалификацията ще се проведе oт 16:30 ч. и от нея ше бъдат определени десетимата най-добри състезатели за финалния рунд , който ще бъде в 20:00ч. същата вечер. След финалния рунд ще се проведе „Вest Move” категория която е само за
финалистите и ще се проведе в 22:00ч.

След награждаването всички гости и участници ще могат да се насладят и забавляват с бийтовете на Anatolkin, Gosh и Nailed Aalden. 

Flair FABRICA 126 има за цел да се превърне в регулярно първенство, което ще има шест издания на година, от които всяко второ с мeждународно участие.

 

Информация за журито

Стаимир Пеев е бранд мениджър на Torani  за България. Дългогодишен участник на състезания за бармани. Също така е участвал и като технически съдия на няколко състезания. Неговият професионален опит и интерес в областта на уискито му помогнаха да стане част от екипа на Johnnie Walker Bulgaria, като беше избран да бъде един от менторите в проекта Johnnie Walker At Your Home. 

 

Собственик и партньор на кетъринг фирма  - Beverage Catering.


Ценимир Чапанов е основател на списание SIGNCAFE, специализирано B2B списание в сферата на маркетинга, крийетива и PR. С реклама започва да се занимава преди 14 години. Преди 7 години създава списание SIGNCAFE, партньор на редица международни фестивали и събития в областта на рекламата и дизайна като Cannes Lion, New York Festivals, CLIO awards, Golden Drum и други.

 Атанас Проданов от гр. Пловдив е създател на Flair Bulgarian League, както и „ Бар Лейбъл – Училище за бармани!”, „Art of Flair 2.0 The Next Level”, “Барово Оборудване и Аксесоари за Бар – www.barmagazin.net”.

Нагоре
Анкета  
 
Запиши се за седмична парти програма
АЛБУМИ ТОП НОВИ потребители
© 2005-2024 PartyStars.bg всички права запазени!