BG|EN
 
Всички клубове / Клубове в София / Yalta / Партита в Yalta / Партито на 31 Декември 2013
Hernan Cattaneo & Sandy Rivera
Дата/час: 31 Декември 2013 в 23:00 часа


Събитието беше видяно 437 пъти | Изпрати на приятел »
добави коментар »

Сподели с приятели »

Над 50 партита, близо 100 артиста от българската и световна електронна сцена, както и солидно количество паметни моменти ще запечатат 2013-та година като една от най-разнообразните, емоционално и музикално наситени за Yalta Club. Следвайки добре познатата фраза „Всичко е добре, когато завършва добре“, в навечерието на 31-и декември столичният клуб ще представи  Hernan Cattaneo и Sandy Rivera. Заедно с Liubo Ursiny и Juan Alvarez те ще изпратят тази и ще посрещнат 2014-та с очакване и пожелание за още по-успешни и забележителни 365 парти дни, в които меломанският дух на българската публика ще бъде в готовност за нови дръзки музикални събития, а енергията им - достатъчна, за да съберат нощта и деня в едно.

Всички, които припознават себе си в мелодичните хаус ритми и искат да бъдат част от антуража на Yalta Club в новогодишната вечер, могат да се присъединят, като закупят промо билети на цена от 40лв. Резервации от 50 и 80 лв. за VIP места в клуба също могат да бъдат заявени предварително. Специалните VIP резервации осигуряват не само допълнителен комфорт с най-добрата гледка в клуба, а именно срещу пулта в ROOM 1, но и специално подбран лек кетъринг и напитка при посрещане на гостите.

Останалото ще бъде оставено в опитните ръце, перфектна музикална селекция и силно развит нюх за добро настроение на Cattaneo, Rivera, Ursiny и Alvarez. Разбира се, новогодишното парти ще се развива в двете основни зали на Yalta. В Room 1 пулта ще владеят Sandy Rivera и Juan Alvarez, а Room 2 ще бъде изпълнена от присъствието на Hernan Cattaneo и Liubo Ursiny.

Американският диждей Sandy Rivera, добре познат на българските фенове, стартира професионалното си развитие едва на 13 години в испанския квартал в Ню Йорк. Работил под различни псевдоними като Kings of Tomorrow, Soul Vision и Mysterious People, в колаборация с други диджеи и самостоятелно, Rivera експериментира с музиката, която прави, като миксира испански фънк, хип-хоп, електро и хаус. Именно тази експлозия от елементи го отвежда до голямата световна клубна сцена. През далечната 2000 година записът на парчето „Finally с вокалното изпълнение на Julie McKnight носи на Rivera, тогава част от дуото Kings of Tomorrow, много успехи. Сингълът заема водещи позиции в класациите на UK Top 40 и Billboard, влиза в компилации на Ministry of Sound, Warner Мusic, както и в първия албум на Kings of Tomorrow „It's in the Lifestyle“”. След издаването на втория си албум „Trouble”, Sandy работи върху миксирането на продукции на Craig David, Moby, Fedde le Grand and Everything But The Girl. С второто десетилетие на 21-ви век името на Sandy Rivera се свързва със съвкупност от музикални жанрове и елементи, които карат хората да се заслушат и изследват всеки звук. Точно такъв очакваме да се появи и в нощта на 31-ви декември.

За другия диджей, който избра да сподели празничната вечер с всички гости в Room 2 на Yalta Club, може да се говори много. Най-важно е обаче да кажем, че Hernan Cattaneo e от онази специална порода артисти, които живеят в музиката и музиката определено живее в тях като основна движеща сила. Творческият процес за продуцента и собственика на многоуважавания лейбъл Sudbeat е един непрекъснат процес, който вдъхновява хиляди почитатели и последователи на електронното звучене. Роденият в Буенос Айрес Cattaneo започва кариерата си в средата на 80-те в аржентинския клуб Cubaland, когато е силно повлиян от пост-пънк групи като Depeche Mode и New Order. Mного скоро се превръща в най-търсения диджей в региона и е поканен в ливърпулския клуб Cream като резидент на клуба за Южна Америка. Следват редица участия в най-големите международни фестивали от сръбския Exit до Las Vegas Electric Daisy Carnival редом до хедлайнери като Coldplay, Nine Inch Nails, Prodigy and Kasabian. Не закъснява и грандиозният успех на албума му Renaissance, който обикаля денс сцените в Eвропа, Aзия и САЩ. Артистът, който вече две десетилетия заема специално място в класацията на DJ Mag Top 100, ще покаже особеното си отношение и силна връзка с музиката в новогодишната нощ, като подчертае и насочи вниманието на публиката към историите, които той разказва в дълбоките, стилово наситени сетове, в които всеки елемент заема специално място.

Тази внимателно подбрана колаборация на едни от най-добрите български и световни диджеи ще очаква всички в Yalta Club на 31-ви декември от 23:00 часа, за да посрещнат 2014-та по един необикновено добър, ритмичен и високо позитивен начин.

 

карта
Нагоре
Анкета  
 
Запиши се за седмична парти програма
АЛБУМИ ТОП НОВИ потребители
© 2005-2024 PartyStars.bg всички права запазени!