BG|EN
 
Всички клубове / Клубове в София / :PM CLUB / Партита в :PM CLUB / Партито на 18 Септември 2014
King Vanity Black / DJ Ray Bon Birthday Party, DJ Stancho, Host: Dee
Дата/час: 18 Септември 2014 в 23:00 часа


Събитието беше видяно 398 пъти | Изпрати на приятел »
добави коментар »

Сподели с приятели »

Scott Chester (Best London DJ 2014) пристига за старта

на новия :PM CLUB

 

Резидентът на лондонския супер-клуб “DSTRKT” ще пуска на 19 септември,

а ден преди това феновете на хип-хопа ще избухнат с “King Vanity Black

 

 

 

Седмицата на официалното откриване на новия топ клуб на София :PM CLUB, чиито старт ще бъде даден на празника на столицата 17 септември с грандиозно шоу и петимата резиденти Стивън, Васкес, Кайски, Ясен Петров и Симон, ще бъде белязана от поредица взривяващи партита, световни гост звезди и VIP блясък, по стандартите на най-престижните европейски клубове.

 

Най-популярното черно парти в София "Vanity Black", превърнало се в култ за почитателите на хип-хоп и R'N'B музиката в Club Mascara, ще се пренесе с нови, грандиозни мащаби на сцената на :PM CLUB от 18 септември.  Освен на ново място, хип-хоп парти лейбълът ще стартира клубния сезон и с нова визия “King Vanity Black”. Най-мощната черна експлозия в столицата, с най-актуалните артисти и звездни гости, ще бъде негова запазена марка всеки четвъртък в :PM CLUB. Първото от поредицата черни партита ще събере куп приятели, музикални звезди и специалните гости VS Dance и BallaN, с които ще отбележи втората вечер от официалното откриване на клуба, както и рождения ден на едно от своите емблематични лица DJ Ray Bon. Освен него, зад пулта на “King Vanity Black” ще избухнат още DJ Stancho и официалния хост на вечерта - рапърът DEE, който за радост на своите фенове отново е в София, след интензивно лято, изпълнено с участия и турнета из цялата страна.

 

На 19 септември, в петъчната парти вечер, и специално за старта на :PM CLUB, директно от най-актуалния лондонски клуб “DSTRKT”, ще долети носителят на наградата "Best DJ" на “London Club and Bar Awards 2014” - DJ Scott Chester. Младият британец, отличен с няколко награди като DJ и продуцент, за кратко време успява да превземе най-престижните клубове в Лондон. Кариерата му тръгва стремглаво нагоре, след като през 2012г. става резидент на новия "Westend" супер-клуб в столицата “DSTRKT”. Scott Chester открива партитата и пуска за много знаменитости като Afrojack, Drake, P. Diddy, Mark Knight, Oliver Ingrosso, Busta Rhymes, 50 Cent, и е канен на международни турнета в Азия, Америка и цяла Европа. На 19 септември ще зарадва родната хаус публика в :PM CLUB с енергичен сет, допълнен с перфектен саунд и мултимедийно шоу. На 20 септември нови сили с омагьосващия си ритъм ще влеят популярните резиденти на клуба – DJ Vasquez и Simon.

 

 АДРЕС:

ул. “Гурко” 2-4, София
тел: 0898670600

www.facebook.com/PMClubSofia
РАБОТНО ВРЕМЕ:

Сряда - Събота: 23:00 - 07:00

Нагоре
Анкета  
 
Запиши се за седмична парти програма
АЛБУМИ ТОП НОВИ потребители
© 2005-2024 PartyStars.bg всички права запазени!