BG|EN
 
PartyStars DJs / Dr. Kucho
Dr. Kucho

Name: Даниел Мансано Саласар
rating: 5 votes: 1
 100%
Sign in to rate »

Музикалната кариера на Dr. Kucho! започва още в началото на 90-те. През 1996 издава първите си продукции за Virgin, Arcade, Blanco Y Negro, Max Music и MD Records. Истинският бум е през 1998, когато стартира лейбъла Weekend Records и той започва да записва за него. Благодарение на плочите за Weekend името на Dr. Kucho! печели световна популярност. Следват редица чарт хитове като Sex Machine (продуциран от Sub-Lime UK), Patricia Never Leaves The House (издадено от Bugged Out! UK и фаворит на испанското списание DJ Magazine за 2001), La Luna, Belmondo Rules, The Chase и др. Dr. Kucho! прави ремикси и за много други лейбъли като Sony, BMG, Virgin, Warner, Defected, Sirius, Rhythm Syndicate, Off Recordings... Неговите плочи редовно намират място в сетовете на най-добрите световни диджеи - Deep Dish, Fatboy Slim, Paul Van Dyk, Erick Morillo, Steve Lawler, Danny Tenaglia, Roger Sanchez.

Досега Dr. Kucho! е издал общо повече от 140 парчета и ремикси, голяма част от които са достигнали номер едно в различни световни класации. Има огромна заслуга за популяризирането на испанската хаус сцена като цяло и се е превърнал в емблематично име за нея. В момента работи основно за собствения си лейбъл Disc Doctor. Две от парчетата за Disc Doctor - Lies To Yourself и Can't Stop Playing (записано заедно с Gregor Salto) - се задържат 5 седмици на върха на радио класациите в Холандия.

Последният актуален хит на Dr. Kucho! - Macamba - се появи на музикалния пазар в края на миналита година и съдържа ремикс на Chus & Penn.

COMMENTS
Preview profile
norababy11: send message add to friends Added: 2012-04-01 01:39:47
hi,
My name is miss Nora,
i like you picture
so please contact me
here in my private
email address(norababy33@yahoo.com)
so that i will send u more pictures
I'm waiting for your response
Nora
Poll  
 
Sign in to weekly newsletter
ALBUMS TOP NEW members
© 2005-2022 PartyStars.bg all rights reserved!