BG|EN
 
Всички клубове / Клубове в София / Sofia Live Club / Партита в Sofia Live Club / Партито на 26 Октомври 2012
ReelFeel: Debruit
Дата/час: 26 Октомври 2012 в 23:00 часа


Събитието беше видяно 397 пъти | Изпрати на приятел »
добави коментар »

Сподели с приятели »
  Френският бийт магьосник Debruit пристига за 2-рия рожден ден на ReelFeel 




Френският бийт магьосник Debruit пристига за първи път у нас по повод втория рожден ден на клубната вечер ReelFeel. Така на 26 октомври в Sofia Live Club той ще се присъедини към компанията на белгийския селектор Lefto, създателите на парти поредицата Sirius&Methodikal и ирландското уиски Bushmills, което подкрепя ReelFeel от нейното създаване.

Debruit е сред най-големите открития на френската електронна и хип-хоп сцена през последните години. Музиката му трудно може да се вкара в дадена категория, но на моменти сякаш е записана по време на нападение през мрачните конгоански саундсистеми, блок партита в Лос Анджелис или саундчек от студиата на Кингстън в Ямайка. Безкомпромисен откъм звучене, Debruit черпи идеи и семплира почти невъзможна за семплиране музика, идваща от различни точки на земята – от Ангола и Тунис до Турция и Нигерия, всичко това здраво опаковано в магическата му френска хип-хоп машина.

Впечатляващото лайв шоу на Debruit обикаля цялото земно кълбо, а сред имената, с които е свирил на една сцена са Scream, Benga, Africa Bambaataa, Kid Cudi и Anti Pop Consortium. Има и съвместни проекти с артисти като Om’Mas Keith (The Sa-Ra Creative Partners), Daedelus, Zero7, Lee Scratch Perry, Rusko и Jamie Woon. 

Звученето на Debruit e комбинация от много стилове и звуци, носещи невероятен заряд и енергия, които той успешно пренася по време на живите си изпълнения. Всичко това, гарнирано със сетовете на Lefto и Sirius & Methodikal, партито ще се превърне в една специална меломанска вечер, подкрепена от уискито с най-добрия нюх към истински стойностни и интересни артисти - Bushmills.

Билети за 26 октомври ще са на цена от 10 лв. и ще се продават само в деня на събитието на входа на Sofia Live Club.  

Второто за този сезон събитие от поредицата ReelFeel ще е на 8 декември.
 
Повече за събитията Reel Feel, видео, аудио и галерии, както и актуални новини, ревюта и миксове от по-интересния музикален свят може да намерите в сайта www.reelfeel.bg. Не пропускайте да следите за актуална информация и в Twitter профила twitter.com/reel_feel или на страницата във Facebook - sn.im/reelfeel. 


Нагоре
Анкета  
 
Запиши се за седмична парти програма
АЛБУМИ ТОП НОВИ потребители
© 2005-2024 PartyStars.bg всички права запазени!