BG|EN
 
Всички клубове / Клубове в София / Funky Kitchen / Партита в Funky Kitchen / Партито на 17 Февруари 2011
SALSALON vol.6
Дата/час: 17 Февруари 2011 в 23:00 часа


Събитието беше видяно 552 пъти | Изпрати на приятел »
добави коментар »

Сподели с приятели »

SALSALON vol.6 с кубинска кухня, кубинска музика, танци и ... кубинци

 

Задава се шестият SALSAlon – събитие, представящо корените и автентичния дух на афро-латиноамериканска култура. На 17 Февруари (Четвъртък) очаквайте вечер, посветена на КУБА. Партито традиционно ще бъде във Funky Kitchen - music & dinner, където хубавата музика има и вкус! Да, и  този път освен, че ще танцуваме на hecho en Cuba”* музика, ще гледаме снимки и видео материали от емблематичния остров, ще може да опитаме и типична кубинска храна от меню, приготвено специално за случая от Орландо Пелегрин Ортега - готвачът на Кубинското Посолство в София.

 

А тъй като САЛСАлоните целят реално да обогатяват представата ни за културите от Латинска Америка, един час преди партито от 20 часа, започва урокът по тимба - новата салса на Куба, воден от Раул Торес – грациозният кубински танцьор, който всички познаваме.

 

Разпуснете му края, запалете свободния дух в себе си и се настройте на честотите на Хавана-Куба, където купонът не спира, въпреки обстоятелствата. Сега му е времето и да опресните испанския си, защото САЛСАЛОНът ще ви срещне и с кубинската общност в България. Специален гост на вечерта ще бъде самата посланичка на Куба

г-жа Тересита Капоте Камачо, която говори български и смята България за втора родина.

 

За автентичната кубинската музика, която ще звучи през вечерта, ще се погрижат “латино динозаврите” от SALSA DOCTORS DJ CIRCLE, а тъй като организатор на кубинската вечер е GLOBAL VISION CIRCLE може да сме сигурни, че глобалният дух от бъдещето ще бъде пуснат от бутилката.

 

Начало на урока по тимба с Раул Торес – 20:00, цена 6 лв.

Начало на партито – 21:00, вход: 5 лв.

 

SALSALON 6 се осъществява с любезното съдействие на Посолството на Куба в България.

 

Нагоре
Анкета  
 
Запиши се за седмична парти програма
АЛБУМИ ТОП НОВИ потребители
© 2005-2024 PartyStars.bg всички права запазени!