BG|EN
 
Всички клубове / Клубове в София / "MIXTAPE 5" / Партита в "MIXTAPE 5" / Партито на 29 Април 2011
SOLO BANTON & YT @ 7 Years ZLZ
Дата/час: 29 Април 2011 в 23:00 часа


Събитието беше видяно 723 пъти | Изпрати на приятел »
добави коментар »

Сподели с приятели »

Растаманите SOLO BANTON & YT – гости на седмия рожден ден на реге пионерите у нас – ZIONLIONZ Soundsystem!

Седем е магическо число. Седем са континентите на света, седем са и цветовете на дъгата, седем са тоновете в музикалната стълбица, „първите седем” са най-важните години, в изграждането на всяко човешко същество.

Седем станаха и летата на Zionlionz  Soundsystem в света на реге музиката!

През тези основополагащи години в развитието на организацията, лъвовете работиха неуморно и сърцато за израстването на българския реге масив. Време е, не за почивка, а за равносметка. И така : след като „първите седем” останаха назад , Българската реге сцена вече е факт, а основателите и, могат да се гордеят със седем солидни летни реге събития (BIG BIG SUMMER REGGAE), две запомянщи се участия със своя собствена сцена в най-големия летен фестивал на страната Spirit of Burgas, над 200 локални партита (не само!) в столицата , както и с уникален принос в световният реге език терминът „reggaelight.

Защото регето е не просто стил в музиката, а път към един по-светъл, справедлив и хармоничен свят.

За последните седем години, българската реге организация имаше също така отговорността и удоволствието да представи гости – представители на различни клонове в световното реге семейство, сред които имаше артисти от Ямайка, САЩ, Англия, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Македония и Румъния. В празника по случай седния си рожден ден Zionlionz отново ще утвърдят ЕДИНСТВОТО като представят YT и Solo Banton – двама забележителни roots артисти от Обединеното Кралство, които независимо от различния цвят на кожата и дължина на косите си, носят едно и също послание – PEACE, LOVE, UNITY, RESPECT to all JAH RASTA children!

Защтото RASTA не е вид прическа, или модно течение, а осъзнатост за единството на цялото Творение и неговия Създател.

Празнуването на рождения ден ще бъде в петък - 29 април. Мястото на тържеството е столичният club *MIXTAPE 5* (бул. България 1, подлез “Галерия”). Музиката ще е богата на живот, позитивизъм, любов и съзнателност. В тези съдбоносни времена, светлина в душите ни ще донесат както родните таланти, така и международните посланници на реге културата. Ще ви залеем със цялата мощ на регето и неговата пъстра гама от под стилове: Roots, Dancehall, Ska, Dub, Jungle & ReggaeStep.

ОЧАКВАМЕ ВИ ЗА ДА ОТПРАЗНУВАМЕ ДЕНЯ СИ НА ЗЕМЯТА С ЖИВОТО РЕГЕ В БГ – ЗАЕДНО!

Нагоре
Анкета  
 
Запиши се за седмична парти програма
АЛБУМИ ТОП НОВИ потребители
© 2005-2024 PartyStars.bg всички права запазени!