BG|EN
 
Всички клубове / Клубове в София / Opera Cafe / Партита в Opera Cafe / Партито на 24 Април 2014
Вяра Атова - “Цифра време”
Дата/час: 24 Април 2014 в 19:30 часа


Събитието беше видяно 173 пъти | Изпрати на приятел »
добави коментар »

Сподели с приятели »

Вяра Атова с концерт-промоция на нов сингъл и видео

 “Цифра време” в Opera Café

 

На 24 април, поп дивата ще представи новия си съвместен проект с Боян Ковачев

и ще подари на гостите акустичен лайв с авторски и световни хитове

 

 


На 24 април, поп звездата Вяра Атова, която наскоро изостави артистичния си псевдоним AV, ще зарадва своите фенове с концерт-промоция на най-новото си видео “Цифра време” в Opera Café. Първото парче на изпълнителката под собственото й име е в дует с хитовия саундмейкър Боян Ковачев, който стои зад смесването и звукозаписа на доказани хитове като “Дим да ме няма” на Графа и Бобо, “Баш майсторска” на Били Хлапето, “Секунда” на Орлин Павлов, “Невидим” на Графа, “Когато ти трябвам” на Михаела Филева, аранжимента на “Под открито небе” на VenZy и мн. др.

 

Промоцията ще стартира в 19:30 часа и ще включва акустичен лайв, който Вяра Атова ще поднесе на своите приятели, VIP гости и медии. Специално участие в концерта ще вземат още Михаил Филипов (клавир), Лазар Бенов (перкусии), Иво Лобутов (китара) и Мария Тодорова (вокали).

 

След 23:00 часа купонът ще се пренесе в клуб Маскара, където Вяра и Боян ще представят провокативното и секси RNB парче “Цифра време” пред феновете на Vanity Black. Ексклузивното им гостуване ще бъде подкрепено от взривяващия черен микс на DJ Stancho и хоста на вечерта – рапърът DEE.


Opera Cafe - звезден старт на вечерта,
само на крачка от Маскара!

 

 

Нагоре
Анкета  
 
Запиши се за седмична парти програма
АЛБУМИ ТОП НОВИ потребители
© 2005-2024 PartyStars.bg всички права запазени!